RedGage (zasluži z deljenjem vsebine)


RedGage je spletna stran, ki vam plača za deljenje vsebine kot so slike, blogi, linki,.. Po tem, ko si ustvarite profil lahko začnete graditi svojo mrežo prijateljev ter objavljati slike, linke lahko pa tudi napišete kakšen blog.  Za vsak ogled, komentar in oceno vaše vsebine dobite nekaj denarja.





 
Najbolje je, da dodate čim več lepih slik, ki si jih bodo drugi uporabniki z veseljem ogledali. Mrežo svojih uporabnikov si lahko začnete graditi tako, da greste pod določeno vrsto vsebine (naprimer slike) in dodate tistega, ki je lastnik slike, ki se je pojavila na prvi strani. Potem pa samo dodajate stike, lahko so tisti, ki so že njegovi prijatelji, vaš cilj je pridobiti čim več prijateljev (to je cilj vseh, tako, da vas bodo z veseljem sprejeli ). 

Ko imate malo bazo prijateljev ter nekaj (čim več) fotografij, začnite ocenjevati ter komentirati vsebine ostalih uporabnikov (ko  vsebino ocenite ne pozabite na komentar). Več, ko jih boste ocenili več ogledov boste dobili na svojih vsebinah, saj v večini primerov vsi vrnejo oceno in komentar. Tudi, če kdo komentira in oceni katero od vaših vsebin si oglejte še njegove vsebine ter kakšno pokomentirajte, tako se bodo še raje vračali na vaš profil. 

RegGage je tudi zelo dobra stran za ustvarjanje brezplačnih backlinkov (to so linki, ki vodijo do vaših vsebin), v primeru, da imate spletno stran, blog, forum,.. Več backlinkov imate višje bo stran uvrščena v iskalnikih. Tako, da ne pozabite dodati svojih blogov, strani, leč (v primeru, da ste uporabniki Squida), hubov (če ste uporabniki HupPagov),.. v svoj profil pod spletne strani ter pod svojo vsebino pod linke ;). Tako boste ustvarili kvalitetne backlinke, si ogledali vsebino ostalih članov, delili svoje fotografije in vsebine ter pri tem še zaslužili.

Stran zaenkrat kolikor vem še nima referral sistema.


Search Engine Submission - AddMe Zaslužek z internetom

This entry was posted by Anonimni. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Zagotavlja Blogger.