Za začetek


V tej temi lahko spremljate moje zaslužke, ki jih bom ustvarila preko interneta. Razložila bom tudi vsak korak, kasneje pa se lahko sami odločite ali je vredno truda. Najprej pa naj povdarim, da ni bilo nobenega začetnega vložka!.Na internetu je že ogromno strani, ki ponujajo zaslužke in ogromno blogov, forumov, kjer si izmenjujejo refferal linke, vendar pa je problem pri tem, da veliko strani ne izplačuje. Zato sem se tudi odločila za pisanje bloga, za pomoč tistim, ki bi radi zaslužili nekaj dodatnega denarja, vendar pa bi zaradi SCAM strani lahko hitro obupali. Čez noč ne bomo postali milionarji, to je seveda jasno, vendar pa lahko čez čas služimo kar lepe denarce in to pasivno (brez dela). Za to je seveda potrebno nekaj truda, vendar verjamem, da lahko uspe vsakemu. Šli bomo lepo korak za korakom pri ustvarjanju svojega internetnega imperija=). Seveda to nebo hitro, vendar sem prepričana, da se nam bo vztrajnost poplačala. Kadarkoli me lahko tudi kontaktirate, napišete kakšen komentar na blogu, predlog ali pa zastavite vprašanje =). Lahko tudi predlagate kakšno stran, ki ste jo odkrili.

Ideja služenja na internetu se mi zdi zelo zanimiva. Poizkusila sem že pred nekaj leti s PTC (paid to click) and Paid to surf programi vendar je bil zaslužek brez vložka izredno nizek. Zadeve pa se tudi nisem lotila z vztrajnostjo, vendar sem hotela hiter zaslužek. Naletela sem tudi na veliko strani, ki denarja niso izplačale,
tako da sem na koncu obupala. No zdaj pa sem se spet odločila, da dam priložnost tudi tovrstnim stranem. Ne pričakujem veliko, vendar pa bi v kombinaciji z ostalimi stranmi za zaslužek lahko kar lepo funkcioniralo. Pri teh straneh vam predlagam pridobitev refferalov (refferali so ljudje, ki se včlanijo pod vami in vam za vsak njihov klik prinesejo dodaten denar - kot nekakšen piramidni sistem).

Nekatere strani vam nudijo možnost nakupa refferalov, vendar pa bi jaz denar vlagala le v zelo priznane strani. Seveda refferalov ni potrebno kupiti. Lahko dodate svoje refferal linke v kakšen forum, mogoče celo v podpis v forumu katerega obiskujete ali pa napišete blog o določeni strani in si tako poiskušate pridobiti refferale. Vendar pazite, saj je veliko PTC strani scam (ne izplačujejo denarja).

Če boste sami poiskušali s takimi programi bo kar težko priti do minimalnega zneska za izplačilo, ki je v večini primerov od 1-5€ nekatere strani pa ponujajo tudi minimalno izplačilo 0€ (izplačate si lahko že 1 cent).

Tako, da je najbolje, da se držite samo preverjenih strani. Tukaj vam bom dala seznam preverjenih strani, ki že dolgo izplačujejo ter potrdila o izplačilih. Seveda je strani, ki niso SCAM še veliko, vendar se bom na seznamu držala res samo preverjenih strani.

Poleg PTC strani vam bom predstavila tudi druge, bolj donosne načine zaslužka ter nekatere tudi bolj zabavne. 

Pa pojdimo od začetka. Preden začnemo z služenjem oziroma grajenjem našega internetnega imperija potrebujemo:

E-poštni račun

Najprej boste potrebovali e-poštni naslov, kamor vam bodo pošiljali e-pošto z informacijami o registraciji, novosti o strani,.. Najbolje, da si ustvarite poseben račun samo za take stvari. Priporočam uporabo g-maila (https://mail.google.com/). Uporaba ter registracija pri G-mailu je seveda brezplačna. Lahko pa uporabite tudi Yahoo ali katerega drugega ponudnika E-mail storitev.

Internetni Bančni račun

Spletnih bank je kar nekaj. Za uporabo spletne banke ni potrebno, da izdate informacije o svoji bančni kartici, če tega ne želite. Spletna banka, ki jo sama uporabljam je PayPal. Pri registraciji vpišite vaš pravi e-poštni račun, ki ste si ga ustvarili. Podatke o kartici lahko dodatne po želji naknadno kadar želite. Ko pri registraciji pridete do vpisa podatkov o kreditni kartici preprosto spodaj klinite na možnost My account in boste preusmerejeni na svoj PayPal račun.Na koncu (tako kot bo pri ostalih straneh) morate svoj račun potrditi. To storite tako, da greste na svoj e-poštni račun odprete pošto od PayPala ter kliknete na link v pošti.

Ko ste si ustvarili svoj spletni bančni račun lahko začnete služiti svoj denar. Sami pa si izberite, kateri način je za vaš najboljši. Priporočampa da jih poizkusite več. Če se vam ne zdi, da vam vzamejo preveč časa poizkusite uporabljati kar vse, vendar pojdite lepo po vrsti. Najbolje, da si v beležko vpisujete vaša uporabniška imena in gesla za posamezeno spletno stran (lahko so enaka pri vseh straneh)
ter seveda imena spletnih strani, da ne boste na kakšno pozabili.

Meta Tags Generator - AddMe Zaslužek z internetom

This entry was posted by Anonimni. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Zagotavlja Blogger.