Zasluži s stranjo Squidoo


Squidoo je spletna stran, kjer lahko ustvarjate squidoo leče in z njimi zaslužite. Leče so kot nekakšni blogi. Po tem, ko si ustvarite profil lahko začnete z ustvarjanjem leč.


Ustvarjanje Squidoo leč


Pišete lahko o čemer koli, vendar mora biti vsebina originalna in v angleškem jeziku. Pišite o vsebini, ki jo poznate ter o stvareh, ki vas zanimajo, tako bo pisanje leč še bolj zabavno (lahko so to izdelki, storitve, lahko promovirate svoje spletne strani ali pa pišete o kakšni drugi temi, ki vas zanima). V lečo lahko vključite tudi poljubno število slik. Imate tudi ogromno tem, tako, da imate lahko za vsako lečo drugačen izgled. 

V lečo lahko ustavite več različnih modulov, kot naprimer Kazalo, Anketo, modul za kometarje, različne tekstovne module ter seveda zelo pomembna modula za Amazon ter e-Bay, s katerima se tudi ustvari največ zaslužka.



 

Kako zaslužiti z Squidoo lečami


Prva stvar na katero vas moram opozoriti je, da lahko denar od leč donirate organizacijam ali pa obdržite zase. Na začetku je v vašem profilu avtomatsko nastavljeno na opcijo Donate. V profilu lahko to seveda spremenite v »I want the money«. Lahko seveda tudi pustite na Donate če želite. Vendar, če želite od določene leče dobiti denar bodite pozorni, da v zgornjem delu leče ne piše Donate. 



1. Lens rank: 

V zgornjem deli leče je podatek kakšen je vaš »lens rank«. Nižji je rank bolje je  oz. več denarja lahko zaslužite s posamezno lečo, samo zato, da je tam. Zaslužite lahko z lečami, ki imajo rank nižji od 85.000. Višina zaslužka pa se spreminja mesečno. Če boste imeli zanimivo lečo, ki bo pokrivala tržno niši v kateri še ni leč ali pa je teh zelo malo bo vaša leča po vsej verjetnosti imela boljši rank. Rank je odvisen od števila obiska leče, komentarjev na leči, všečkov v določenem mesecu. Na začetku bo imela leča verjetno manjši rank, vendar se bo ta čez čas popravil. Všečke lahko dobite tako, da všečkate leče drugih uporabnikov ter upate, da jih boste dobili nazaj, prav tako jih lahko dobite z izmenjavo na forumu InternetMojster, kjer imajo prav posebno temo za izmenjavo linkov, ki vodijo do vaših leč.

 2. E-bay, Amazon

 Drugi boljši in bolj donosen način za zaslužek z Squidoo lečami sta modula za E-bay ter Amazon. Priporočam, da vsaj enega od modulov vključite na vsako lečo. Skoraj za vsako temo se najde kakšna uporabna stvar na Amazonu ali E-Bayu. V modulu lahko izberete možnost, da se v oglasu pojavijo naključni izdelki, lahko pa jih izberete sami. Če se bo nekdo odločil za nakup določena izdelka preko vaše leče boste dobili določen procent provizijo, kar predstavlja glaven vir zaslužka pri Squidoo-tu. 


Še manjši namig :P..obstaja slovenski forum, kjer si lahko izmenjujete like za vaše leče...vi date like drugim in oni jih vrjeno..Temo z izmenjavo linkov do leč najdete  tukaj.

Dokaz o izplačilu:



Search Engine Submission - AddMe Zaslužek z internetom

This entry was posted by Anonimni. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Zagotavlja Blogger.