Paid2YouTube

Paid2YouTube je še ena zanimiva spletna stran, ki vam plača, da si ogledate Videe, imajo pa tudi nekaj Paid2click reklam. Stran je na spletu že kar nekaj časa, vendar ne izgleda, da bi se kaj dosti razvijala. Videe, ki so na strani ter reklame si lahko ogledaš v dobre pol minutke. Na dan zaslužiš 0,02$ brez referralov. Tudi dvomim, da se nakup referralov splača, razen če si dobite direktne referrale z promoviranjem strani. Na dvig denarja na paypal bi čakali res zelo dolgo saj je znesek za dvig kar visok 10$, na leto pa bi brez referralov prišli do približno 7$ (malo več).

 Sicer se na strani ponja tudi možnost komentiranja Video posnetkov za kar dobite 0,10$ na posamezen posnetek, vendar trenutno nimajo nobene take priložnosti.

Glede na to, da je znezek za dvig denarja kar visok se lahko odločite tudi za drugo možnost. Če imete svojo spletno stran jo lahko oglašujete na Paid2YouTube takoj, ko dosežete znesek 2,50$. Stran ima potencial, zato jo bom spremljala še naprej in updatala post, če se bodo na strani pojavile kakšne pozitivne spremembe :). Zaslužek z internetom

This entry was posted by Anonimni. Bookmark the permalink.

One thought on “Paid2YouTube

  1. Zanima me samo, kako (bolj podrobno) deluje turbobit, ker ne štekam čist najboljš, sm se že prjavu sam ne vem kako naj jih dobim 1000 k jih bo torrent dol potegnl (kakšen nasvet)?

    OdgovoriIzbriši

Zagotavlja Blogger.