Just Been Paid

Na enem od angleških forumov sem zasledila spletno stran JustBeenPaid. Je stran na kateri od denarja, ki ga imaš vsak dan dobiš 2% (kot nekakšne obresti). Recimo, da vložiš 10$, dobiš v 2 mesecih in pol 15$. Več vložiš več obresti se ti nabere.Odvisno je tudi v katerem rangu si. Na začetku dobiš 10$, ki jih lahko investirate v rang in tako začnete nabirati obresti.

Stran je sama po sebi mogoče malo nepregledna ampak se s časom navadiš :)

 Denar pa dobiš tudi tako, da se nekdo prijavi pod tvojim referral linkom.  Drugače pa čim več prijateljev povabit pa na forumih oglaševati, da dobite nekaj denarja in si izplačujete obresti. Za vsakega, ki se prijavi pod vami dobite 1$. Denar pa izplačujejo v 24.urah. Stran trenutno lepo izplačuje tako, da se splača včlaniti.
 



Kako dobiti 10$ in kako jih vložiti


Ko se registrirate na stran, potrdite svoj uporabniški račun. Potem se vpišite na stran. Na levi strani boste videli gumb "JSS Triper". Kliknite na gumb ter dajte spodaj klukico pri Membership Agreement. Nato kliknite "Submit". Po preusmeritvi kliknite "Enter the JSS-Tripler Member Area".
Zdaj ste v uporabniškem območju in lahko na levi strani vidite gumb "Buy JSS-Tripler position". Tukaj v prazen prostorček napišite "1" in "Proceed With My Order". Normalno 1. rang stane 10$..v našem primeru ga dobite zastonj.
No zdaj je pa čas, da čim bolj spromovirate svoje referral linke :).


Update (15.5.2012). No danes sem spet malo odprla to stran, da vidim kakšna je situacija. Bila sem kar presenečena.Nimam še nobenega referrala, vse kar sem naredila je, da sem tistih prvih 10$ investirala v rang (kot je opisano zgoraj). In imam na računu 0,70$ :). Res se splača za 5minut dela. Denar se lepo nabira, glede na to, da nisem nič investirala, strani sploh obiskala nisem po registraciji. Tako, da samo naredite zgornji korak in boste neka zaslužili vsak dan. Seveda lahko še vedno promovirate svoje referral linke, da bo zaslužek večji ;).

Ewo še slikca trenutnega stanja :) (upgradan mam level 1 v JSS-Tripler-ju tako, kot je opisano zgoraj):



Aja, pa še ena zelo pomembna stvar. Denar izplačujejo na AlertPay račun, ki si ga lahko ustvarite tukaj. 

   

This entry was posted by Anonimni. Bookmark the permalink.

One thought on “Just Been Paid

  1. Super stran s podrobnimi opisi zaslužkov. Večina je zelo zanimiva, v nekaj sem včlanjen sam. JustbeenPaid je sedaj Profitcklicking in še vedno deluje, zdaj še bolje, z več opcijami zaslužka.
    Najbolj zanimiva stvar pa je BannersBroker, kjer služite od banner oglasov. Vpis možen samo preko referral linka.
    www.bannersbroker.com/adwide

    OdgovoriIzbriši

Zagotavlja Blogger.