Pridobi fane na Socialnih omrežjih

Zadnje čase je oglaševanje preko socialnih omrežij vedno bolj priljubljeno in učinkovito. Oglašujete lahko svoje izdelke, storitve, spletne strani, bloge..res kar koli. Za tiste, ki še nimate uporabniških profilov na tovrstnih straneh vam priporočam, da si jih ustvarite. Tudi, če nimate veliko časa, da bi se ukvarjali s tovrstnimi profili pa je včasih dovolj že to, da ga imate. Če pridobite nekaj fanov, pa lahko vsakič, ko želite promovirati določen izdelek/storitev, novost na spletni strani, novo objavo na blogu,...samo ustvarite nov status - dodate povezano, ki bo videna vsem vašim fanom.

Kar nekaj spletnih strani sem odkrila, ki vam lahko pomagajo pridobiti fane, saj veste - nikoli jih ni preveč;). Če ne drugače, bodo ciljni obiskovalci z večjim zanimanjem pogledali vaše spletno stran, blog,.. če bodo videli, da imate veliko fanov :).

____________________________________________________________________________

ClaimFans


http://www.claimfans.com

Podobna spletna stran kot  FacebookPromotion, ki je opisana spodaj, le da je ta v angleščini. Stran je lažje razumljiva in nudi več načinov za pridobivanje Fanov - lahko le pregledujete oglase, izpolnjujete ankete,..možnosti je res veliko. Kovance pa lahko porabite le za pridobivanje fanov in jih ne morete zamenjati za denar.

ClaimFans lahko tudi zaslužite, kako si preberite njihovi spletni strani.



http://www.claimfans.com


____________________________________________________________________________

FacebookPromotion.de



O tej strani je nakaj napisanega že v temi Zasluži s Facebookom. Na strani lahko zaslužite denar ali pa se odločite za pridobitev novih fanov. Stran je v nemščini in jo je malo težje razumeti, zato bom predstavila korak za korakom.

Ko naberete kovance se lahko odločite ali si boste denar izplačali ali pa jih boste porabili za pridobitev fanov. Kako si nabere kovance si lahko ogledate tukaj.

Kovance pa lahko seveda tudi kupite. Pojdite pod desni meni pod zavihek Coins kaufen in kupite želeno količino kovancev.



Če se odločite za oglaševanje, potem pojdite na desnem meniju pod zavihek Werbung buchen, kot je prikazano na spodnji sliki. Zdaj si izberite kje želite pridobiti fane: facebook. Twitter, Google+,.. in v okvirček Link vpišite url svoje strani (facebooka, google+,..) ali youtube videa. V spoden okvirček pa vpišite naslov vaše oglaševalske kampanije. Zdaj pa samo še izberete koliko kovancev vas bo stal 1 obisk, like, klik,.. oz. koliko svojih kovancev boste dali tistemu, ki bo kliknil, lajkal ali obiskav vašo stran.







_____________________________________________________________________________


SumaFan.com



SumaFan je še ena spletna stran kjer lahko pridobite fane na  FaceBooku. Z obiski in lajki drugih strani si pridobivate kredite. Kredite lahko zamenjate za denar (več o tem si lahko preberete tukaj. ) ali pa za nove fane.



Seveda lahko kredite pridobite z ogledi in lajki drugih strani (izberite zavihek kot je prikazano zgoraj) ali pa kredite kupite (izberete zavihek, ki je krikazan spodaj)







_______________________________________________________________________________

RylcoLikes


RylcoLikes je še ena spletna stran, ki je podobna prej opisanema ClaimFans in FacebookPromotion. Na strani služiš kovance, ki jih lahko zamenjaš za fane ali za denar. Preko RylcoLikes si lahko pridobiš fane na Facebooku ali Google+ lahko pa si tudi pridobiš promet na spletni strani in ogled posnetkov na Youtubu. En obisk oziroma like je lahko vreden najmanj 3 kovance. Imaš pa podobne možnosti za služenje kovancev kot prej opisana in sicer preko socialnih omrežij - Twitterja, Facebooka,.. ogled Youtube posnetkov... Za vsakega referrala, ki ga povabiš dobiš 50 kovancev. Tvoji kliki pa so vredni od 3 - 10 kovancev.

rylcolikes.com

This entry was posted by Anonimni. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Zagotavlja Blogger.