Zasluži z objavo fotografij

Strani, ki ponujajo zaslužek z objavo fotografij je kar nekaj, dve izmed njih sem že opisala in sicer RedGage. Podobna je tudi Trivago, le da tukaj objavljaš fotografije iz potovanj - krajev in plačilo ni odvisno od ogledov fotografije. Obstajajo pa seveda še številne druge strani.

Shareapic


Shareapic je spletna stran, ki sem jo ravno odkrila. Na strani si ustvariš profil ter uploadaš svoje fotografije. Za vsakih 1000 ogledov fotografije vam plačajo 0,22$, včasih je ta znesek tudi večji.Stran je ubistvu nekakšen host za slike.

 

Kako lahko zaslužite s Shareapic


Ustvarite svojo galerijo in jo delite s prijatelji. Vsakič, ko si kdo ogleda vašo fotografijo ste zato plačani. Imajo pa še eno možnost kako zaslužiti več denarja od ogledov fotografij. Na fotografije lahko dodathe oglase. Stran pa je namreč povezana z BidVertiser -jem. BidVertiser je spletna stran, ki vam plača za vsak klik na reklamo, ki jo delite (naprimer na spletnih straneh, blogih,..). Če povežeš svoj Shareapic profil in BidVertiser se bo na vsaki vaši fotografiji pokazal oglas in če bo kdo kliknil nanj dobite določen procent denarja (del pobere Shareapic). Je pa tudi na strani lepo opisano - prikazano kako povezati svoj uporabniški račun z  BidVertiser jem. Ko ste v svojem profilu imate zgoraj nekaj možnosti, ena izmed njih je BidVertiser.. Kliknite na  BidVertiser in sledite korakom. Na koncu morate del kode, ki jo boste generirali prekopirati v spodnji kvadratek. Drugače pa stran izgleda super :)

This entry was posted by Anonimni. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Zagotavlja Blogger.