Zasluži s Facebook-om in ostalimi SO

Zdravo :)

Danes bom napisala malo o tem kako se da zaslužiti s vsem dobro znanim Facebookom ter ostalimi socialnimi omrežji. Facebook odpira kar nekaj možnosti. Se bom najprej ustavila pri najbolj znani, kasneje pa dodala še nakaj drugih možnosti zaslužka z socialnimi omrežji (SO).

CloudCrowd


CloudCrow je Facebook aplikacija, kjer lahko opravljate različna dela ter ste za to seveda plačani. Stvar je čisto enostavna. Na voljo imate nekaj kategorij, si izberete želeno kategorijo ter začnete z delom.


Če obvladate angleščino je tole super super stvar. Pa tudi za tiste, ki poznate samo osnove se najde delo  - poizkusite z deli, ki so manj plačana (0,01-0,02 , ki jih res hitro dokončate). Ni minimum izplačila tako, da si lahko izplačate takoj, ko naredite neko delo. Dela je kar veliko. Če ne veste kje bi začeli lahko začnete s tistimi, ki ponujajo manj zaslužka so tudi krajši, tako da se denar kar hitro nabere. Izplačujejo pa na paypal ;) Prijavite se lahko tukaj.

Dokaz izplačila



_______________________________________________________________________________

ClaimFans

Podobna spletna stran kot  FacebookPromotion, ki je opisana spodaj le da je ta v angleščini. Stran je lažje razumljiva in nudi veliko možnosti za pridobivanje novih fanov na socialnih omrežjih. Ima pa tudi en način zaslužka in sicer - za vsak klik na vaš link dobite kar 0,12€ minimalno izplačilo pa je avtomatsko pri 1€ na paypal.





http://www.claimfans.com
________________________________________________________________________________

FacebookPromotion.de




Stran ponuja možnost zaslužka preko Facebooka, LinkedIna, Twitter-ja, Youtuba,.. Zaslužiš tako, da lajkaš, obiščeš stran, si ogledaš video,.. Zaslužek je od 0,03 - 0,1 € na en lajk kar je kar dosti (zaslužek se meri v kovancih 1€ = 100 kovancev se pravi 1 kovanec je 0,01 €). Edini problem pri strani je, da je stran v nemškem jeziku in zato malo manj razumljiva. Zato bom stran razložila korak za korakom, da neboste imeli nobenih problemov pri služenju denarja.

Denar si lahko nakažete na paypal, takoj ko dosežete 15 €. Lahko pa ga tudi zamenjate za fane. Več o tem si lahko prebere tukaj.

Na stran se registritate tako, da v zgornjem desnem kotu izberete možnost Registrieren. Spodaj na sliki lahko vidite prevedeno stran v slovenščino, tako da vam izpolnjevanje obrazca za registracijo nebi smelo delati problemov. 




 Po končani registraciji se pojavi okno, ki ga vidite spodaj

Napis v zelenem okenčku pomeni, da ste se uspešno registrirali in da so vam na e-poštni naslov poslali link za aktivacijo računa.

e-pišta izgleda takole

Kliknite na spodnji link v katerem zasledite besedo "activate"

Zdaj, ko ste uspešno aktivirali račun se lahko prijavite na stran - na desni strani strani imate prijavno okno kamor vpišete vaše uporabniško ime in geslo ter začnete služiti kovance (100 kovancev je 1€).

Na desni strani imate mani in sicer s po vrsti sledečimi opcijami:

Nakup kovancev
izplačilo
knjiga oglaševanja
moje oglaševalske kampanije
vključitev Twitter računa
Referral program
moji Referrali
Akcija: Tekmovanje v pridobivanju referralov
-
Live Pomoč

Za služenje denarja pojdite v zgornjem meniju pod zavihek Geld verdienen, kjer se vam razvrstijo možnosti, ki jih imate za zaslužek oziroma za pridobitev kovancev.



Pri vseh možnostih je postopek enak - kliknete ikono za lajk. Glede youtube videa in manual surf-a pa še nevem, ker trenutno ni nobenega videa na ogled ali možnosti surfa.

Primer za Google+..spodaj vidite 5 strani, ki iščejo fane. Kliknete na g+ ikonco in stvar je končana ;). Enako velja za Facebook in Twitter.


Zdaj pa še zellooo pomembna stvar. Navodila, ki so napisana zgoraj:

"Uporabi le pravi uporabniški račun (Twitter, Facebook, Google+,..) - oseba mora biti resnična. V nasprotnem primeru si pridržujemo pravico do zavrnitve plačila in blokiranja vašega uporabniškega računa. Prosimo, da ste na strani (Twitter, Facebook, Google +,..) prisotni (včlanjeni) vsaj 3 mesece!"

Imajo tudi referral sistem - Za vsakega referrala dobite 10% njegovega zaslužka. Promocijske pasice in link pa dobite na desnem meniju v zavihku Partnerprogramm.



______________________________________________________________________________

SumaFan.com



SumaFan je še ena spletna stran kjer lahko zaslužite s FaceBookom. Z obiski in lajki drugih strani si pridobivate kredite. Kredite lahko zamenjate za denar (1000 kreditov = 1€) ali pa za nove fane.



Če  se odločite kredite zamenjati za denar vam na vaš paypal nakažejo denar zmanjšan za provizijo takoj ko dosežete minimalni znesek 5€ (provizija znaša 1€), če pa dvignete denar, ko imate na računu 10€ provizije ni.

Če želite služiti denar v meniju izberite zavihek "get credits". Stran se splača malo promovirati saj dobite 50% zaslužka referralov ter 25% zaslužka referralov vaših referralov ;)




______________________________________________________________________________

RylcoLikes


RylcoLikes je še ena spletna stran, ki je podobna prej opisanema ClaimFans in FacebookPromotion. Na strani služiš kovance, ki jih lahko zamenjaš za fane ali za denar. 1000 kovancev je 1€. Denar si lahko nakažeš takoj, ko zaslužiš 1000 kovancev. Imaš pa podobne možnosti za služenje kovancev kot prej opisana in sicer preko socialnih omrežij - Twitterja, Facebooka,.. ogled Youtube posnetkov... Za vsakega referrala dobiš 50 kovancev kar je 0,05€. Tvoji kliki pa so vredni od 3 - 10 kovancev.

rylcolikes.com

This entry was posted by Anonimni. Bookmark the permalink.

2 thoughts on “Zasluži s Facebook-om in ostalimi SO

  1. Hello,mene pa zanima ali na strani http://www.claimfans.com ,redno izplačujejo zasluženi denar ali je samo napizdancija?! Hvala za odgovor :) prosim če mi odgovor pošlješ na email : kokolcek@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zdravo. Od zgoraj navedenih strani, kjer si lahko izmenjujes lajke je claimfans edina stran pri kateri lahko "kovančke" ki jih dobiš, ko lajkaš ipd. zamenjaš samo za lajke...zaslužiš lahko edino z kliki na svoj banner oziroma ref. link ;)..denar naj bi redno izplačevali...sama še nisem prijavljena en mesec, tako, da bom izvedela 1.junija - no saj to ni tako daleč =)..glede na podatke na ostalih forumih pa naj bi stran normalno izplačevala...ti pa v petek takoj sporočim, ko dobim denar nakazan na paypal ;)!

      Izbriši

Zagotavlja Blogger.